BejelentésVilling Zsuzsa kineziológus oldala
Egyre tudatosabban - egyre feljebb

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Mindig Van Választásunk!

A képen egy maja piramis látható.
Szimbólikusan az életünk leélésének lépcsőfokai is lehetnek az építmény szintjei.
Befejezhetjük úgy is az életünket, hogy az alsó szintről nem lépünk tovább,de ha már 1 - 2 fokkal feljebb jutottunk tettünk valamit és micsoda csodálatos dolog egyre feljebb és feljebb lépni!
Persze aki részese lehetett egy piramis megmászásának, az tudja, hogy ez nem könnyű feladat, hiszen más az éghajlat, szokatlan a környezet, esetleg ritkább a levegő, ráadásul az idegenvezető is sürget, de milyen magasztos érzés fenn állni a csúcson és fáradtan, pihegve mégis elégedetten körbetekinteni!
Ez történik velünk nap, mint nap.Lépnénk előre de akadályokba ütközünk, a körülmények nehezítettek és ott az állandó sürgetés, ami gyerek, tanár, főnök, hivatal vagy más egyéb "szörny" formájában hajt minket!
Mégis Van Választásunk!
Választhatjuk az Ellenségeskedés helyett a Lelkesedést, a Kishitűség helyett az Önbizalmat, Magabiztosságot!
Jó, de hogyan?
Úgy, hogy elkezdünk Tudatosan élni, elkezdjük mi irányítani az életünket és nem az ide-oda csapódást "választjuk", amit persze látszólag nem is választunk,csak elszenvedjük!
Ha döntött és a "Van Választásom" mellett tette le a voksát, akkor megtette az első és egyben legnagyobb lépést a változás felé!
Ebben tudok segíteni a kineziológia segítségével!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!